середу, 15 січня 2014 р.

В Карпатах майже зима

 Гори, зазвичай в цю пору, вкриті білосніжною ковдрою, і в дрімоті чекають весну. Цьогорічна зима, наразі, не дуже тішить нас снігом. Але, не дивлячись на це, Карпати не втрачають свою красу та привабливість, а навпаки - заворожують своїм середньосічневим не стандартним виглядом!
Хочете побачити це? - заходьте в гості! Хочете не тільки бачити, а й відчувати на собі красу зимових гір - приєднуйтесь до ГориНаші!


пʼятницю, 3 січня 2014 р.

Про змінність незмінного, або про зимові Карпати

Ви помічаєте ранки? Ви помічаєте вечори?
Для мене кожен ранок це споглядання за станом неба, за тим на скільки сонце змістилось відносно схилу гори, якого кольору хмари, як швидко диск сонця встає з-за горизонту, чим пахне вітер і куди гонить хмари... Цей процес триває не довго, але часу використаного для медитативного споглядання, достатньо для усвідомлення того, що завтра знову буде ранок і він буде зовсім інший, ніж сьогоднішній!
Для мене кожен вечір це є споглядання за станом неба, за тим на скільки сонце змістилось відносно схилу гори, якого кольору хмари, як швидко диск сонця сідає за горизонт, чим пахне вітер і куди гонить хмари... Цей процес триває не довго, але часу використаного на медитативне споглядання достатньо для усвідомлення того, що завтра знову буде вечір і він буде зовсім інший, ніж сьогоднішній!
Ідентичні процеси з не ідентичними наповнюваними.
Витратьте декілька хвилин і побачте свої ранки і свої вечори - Ви будете здивовані наскільки вони різні щодня, хоча знаходяться в незмінному замкненому циклі.
Витратьте декілька днів на мандрівку Карпатами з ГориНаші і зарядіться цілющою енергією гірських зимових ранків і вечорів!
А ось мої ранки і вечори.

1. Іноді дуже поспішаєш, але перед таким ранком неможливо не зупинитись