середу, 30 липня 2014 р.

Если Вы иностранец / If You are forigner ..

Привет всем! Если Вы иностранец, и хотите узнать о нас больше, воспользуйтесь, пожалуйста, переводчиком. Он расположен под заглавной фотографией, на правой панели.
 Наш сайт развивается, и вскоре будет представлена многоязычная версия страницы. Просим извинения за такие неудобства.

Hey everyone! If You are foreigner and want to learn about us more, please, use the translator. Translator button is located under the title photo on the right panel.
Our website is in developing and soon we will represent multilingual version of this webpage. Sorry for the temporary inconvenience


вівторок, 29 липня 2014 р.

Про Ваш власний шлях

Час відпусток настає, погода сприяє - пора збиратися на відпочинок в Карпати.
Якщо жоден з безлічі маршрутів, які пропонують Вам, не підходить, в такому разі #ГориНаші допоможуть прокласти Ваш власний маршрут.
Ми прагнемо зробити Ваш відпочинок максимально цікавим, незабутнім, пізнавальним, тому виходимо за рамки класичних пропонованих маршрутів і даємо можливість прокладати маршрут власноруч.
Якщо ви ніколи не прокладали маршрут в горах, то ось як це виглядає на практиці. Ви звертаєтесь до #ГориНаші, вказуєте приблизний або повноцінний маршрут, ми його обговорюємо, надаємо повну попередню консультацію по тій місцевості, підказуємо на що би варто було звернути увагу на цьому маршруті, альтернативні шляхи (легші для проходження, або ж, навпаки, важчі, красивіші види і тд.), "злачні місця", тобто гриби, ягоди, і тд. і вирушаємо в дорогу. Все просто!


Отже, відкривайте карти, обирайте цікавий для Вас район Українських Карпат, прокладайте свій власний шлях та вирушайте з ГориНаші у Карпатські пригоди, відчуйте себе дослідником, першопрохідцем!!
А якщо Ви не бажаєте власноруч малювати нитку маршруту, тоді вам сюди (УВАГА!! Перелік маршрутів у розділі "Каталог Маршрутів" далеко не повний! Ви можете звернутися до нас і уточнити список пропонованих нами маршрутів.)
Звертайтеся, завжди раді Вам!