середу, 4 травня 2016 р.

Від Кринти до Угорських скель

Гори вкотре прокинулися від зимової сплячки, скинули з себе пухнасту снігову перину, прогрілися трохи на весняному сонці, позбавляючись від зайвої вологи - все це дало нам знак, що настав час для вигулювання своїх педальних коників, які теж прокинувся після зими спраглі до нових маршрутів!
Нам випала нагода ловити свіжий вітер і вдихати аромати гірської весни, скочуючись вниз на шаленій швидкості в чудовому місці, яке, здавалось би може тільки наснитись. Власне, про це місце і піде далі мова. А вітер ловили ось тут

1. Трейл мрії!


2. Привіт Горам ми сказали в с. Красник, де починався наш маршрут.

3. План простий - виїхати на хребет масиву гори Кринта і рухатися в сторону г. Скупова, не доїжджаючи до неї, повернути на Угорські скелі, і спустися в с. Зелене

4. Біла перина снігу змінилася на білу перину цвіту дерев. 

5. Рухаємося ооось на той хребет на задньому плані лівіше, попереду вискочила Чорногора.

6. Не проїхавши і 1 км, зрозуміли що таку дорогу верхи на наших кониках ми не посилимо  (:  

7. Не дивлячись ні на що (на розбиту дорогу і крутизну підйому поготів ), труднощі долали з посмішкою і вірою в майбутнє (((: 

8. Брати Сороки не піддавалися на провокативну поведінку Дороги. Використовували перший кращий шанс щоб не топтати землю ногами ((: 

9. Декілька десятків хвилин і ми викарапкалися на оглядовий майданчик, з якого відривається вид на Чорногірський хребет

10. Коники на перекурі

11. То не Альпи, то рідні Українські Карпати!

12. 

13. Просто відчуйте той кайф, який відчули ми!!

14. Без коментарів 

15. Перед Скуповою повернули на південь, в сторону с. Зеленого, де нас чекав мегакрутий, технічний спуск до Угорських скель. Перед основним скельним масивом завітали на медитативні процедури до кам'яного монаха

16. Хлопці, ліс, скелі - мудрішого підпису не придумав. 

17. Невеличкий переїзд на сусідній відріг і ми наблизились впритул до Угорських скель

18. Здалеку скелі були схожі на пальці велетня, які він випустив з-під землі, а з близька на кита, який виринає з Карпатського моря.

19. Скелі чудернацькі і дуже красиві, вражають своєю формою і висотою. 

20. Відрізок від скель до села Зелене це суцільний крутий спуск, на якому більше змучився їхати аніж на підйомах ((: Але то було незабутньо!!

Отже має в колекції ще один цікавий і дуже красивий веломаршрут. Катайте на роверах - наші гори того варті, і для того створені! Не вірите - їдьте переконайтеся, а щоб не блукали ось вам трек маршруту! ((: 

Для тих кому мало фотографій - заходьте сюди
ГориНаші бажають вам попутного вітру, незабутніх трейлів, і гарної компанії! 


1 коментар :

  1. Коментар від Бруно Феррарі: А якщо пропустити спуск на Угорські скелі, та поїхати далі повз Скупова, до за пару км. будуть схожі скелі. Хоч їх і небагато, але теж вражають, над самою дорогою стоять...

    ВідповістиВидалити